Жилищна сграда в затворен комплекс VILLA PARK в Драгалевци

Реализация
10.2023 г.
Клиент
"Ландскейп Инвестмънт" ООД
Проекти
01 Описание

Многофамилната жилищна сграда с подземни гаражи е разположена в затворен комплекс VILLA PARK в кв. Драгалевци. Комплексът се състои от 13 самостоятелни еднофамилни къщи, луксозно изпълнение, разгърнати на 8072 кв. м. и една триетажна жилищна сграда с площ 8211 кв.м.
Къщите са на три етажа, с функционално разпределение, гарантиращо удобство и комфорт на живеене, всяка със собствен двор.
Жилищната сграда е масивна, на три етажа с полуподземен етаж и сутерен, състояща се от едно тристайно ателие, три двустайни ателиета, четири четиристайни апартамента и един двустаен апартамент. Разполага и с единадесет единични гаража, два двойни гаража за автомобили, разположени един до друг, едно паркомясто и места за велосипеди.
Всеки един елемент при реализирането на комплекса е внимателно проектиран и изграден с максимална прецизност и от първокачествени материали, което гарантира изключителното качество на всеки един детайл. Villa Park Драгалевци предлага приятна и спокойна атмосфера с денонощна охрана и пропускателен режим.