8 ESTATE

Реализация
м. септември 2023 г.
Клиент
ИНТЕРБОН и "МАРЧ ПРОПЪРТИС“ ООД
Проекти
01 Описание

Проектът ЕЙТ ИСТЕЙТ (8estate.bg) представлява затворен жилищен комплекс от 8 редови къщи със съвременна архитектура, която се отличава с функционалност, комфорт на обитаване и прецизност към детайлите в синхрон със заобикалящата ги среда. 
Проектът от 8 редови къщи е разположен на удобна и предпочитана за живеене локация в полите на Витоша в близост до ул. „Панорамен път“.
Всяка къща е с разгърната застроена площ от 192 кв.м до 315 кв.м. и разполага с гараж за 2 автомобила или 2 индивидуални покрити паркоместа, обширна дневна с трапезария, веранда към двор на къщата с площ от 66 кв.м. до 172 кв.м., кухня и сервизни помещения на ниво партер. На второ ниво са проектирани 3 или 4 спални с прилежащите им сервизни помещения и достъп до панорамна покривна тераса.
Къщите са проектирани да осигуряват много светлина с гледки към планината и града. Фасадите и другите екстериорни елементи се изпълняват с висококачествени топлоизолационни материали, висококачествени дишащи мазилки, дърво, камък и метал.